19 October 2009

Kolmapäeval Tallinna Ülikooli ja reedel Tehnikaülikooli- ülikoolides on avatud uste päevad!

Ülikoolides toimuvad avatud uste päevad ei ole mõeldud ainult abiturientidele- uudistamise vajadust oodatakse rahuldama ka neid, kel peast läbi käinud selline mõte: "Aga äkki läheks ikka magistrisse ka ?"  Niisiis,
Kolmapäeval, 21. oktoobril kell 10.00-16.00 on Tallinna Ülikoolis avatud uste päeva üritused ( toimuvad erinevad infotunnid, lühiloengud ning ekskursioonid. Kohal on ka karjääri- ja nõustamiskeskuse esindajad)
kl 18.00-19.00 toimub Tallinna Ülikooli Uus-Sadama 5 õppehoones ruumis M-218 magistriõppe infotund, kus on võimalik tutvuda Tallinna Ülikooli magistriõppe erialadega ning saada vastuseid magistriõppesse astumist puudutavatele küsimustele.

Miks astuda Tallinna Ülikooli magistriõppesse:
kõrgem kvalifikatsioon ja vastavus kutsestandarditele, uued erialased teadmised, palgatõus avalikus sektoris, eelis Eesti tööturul ja välismaale tööle kandideerimisel, 3+2 magistrikraadil eelis endise 4-aastase bakalaureusekraadi ees, võimalus õppida eelnevast täiesti uus eriala,  suurel osal erialadest tööl käivate inimeste ajakava arvestav õppeplaan, tasuta õppekohad, tasulistel õppekohtadel vajalik läbida 10 ainepunkti iga õpitud aasta kohta, õppeprogrammist rohkem õpitud ainete eest lisaks maksma ei pea, osaliselt avatud magistrieriala eeldab bakalaureusekraadi kindlas valdkonnas, avatud magistrierialadel õppima asumiseks ei ole oluline, mis erialal on omandatud eelnev bakalaureuse kraad.

Reedel, 23. oktoobril on TTÜ uksed valla kõigile huvilistele. Sisukas päev saab alguse kell 10.00, kui aulas avatakse erialasid ja teaduskondi tutvustav mess.
Avatud uste päeval on külastajatel võimalus saada detailset infot sisseastumistingimuste, kõikide erialade, riigieksamite ettevalmistuskursuste, stipendiumite ja karjäärivõimaluste kohta TTÜs. Saab käia teaduskondades ekskursioonidel, osa võtta loengutest, kiigata oma silmaga TTÜ põnevatesse laboritesse, teha karjääriteste, kuulata tudengitelt TTÜs õppimise kohta, mütata ringi mööda ülikoolilinnakut. Samuti on plaanis ka õpetajatele suunatud koolitus.

No comments:

Post a Comment