06 October 2009

Kes tahab see jõuab veel/jälle õppima !


Käesolev nädal on väga kirju igasugustest õppimisvõimalustest. Kes tahab, see jõuab veel võimalustest kinni haarata! Kõige suurem projekt on 9.oktoobrini toimuv XII täiskasvanud õppija nädal, mille raames toimuvad igal pool maakondades erinevad üritused. Tallinnas sõidab ringi õpitramm, loe täpsemalt siit

Tõsised kunstihuvilised on oodatud KUMUsse. 9. oktoobril algusega kell 12.00 toimub Kumu kunstimuuseumi auditooriumis seminar „Kaasaegne kunst Skandinaavia kultuuripoliitikas“, kus Põhjamaade juhtivad kunstipraktikud arutavad Skandinaavia kultuuripoliitika viimaste suundade ja praktikate üle. Fookuses on viimastel aastatel Põhjamaade kunsti maailmaareenile tõusmise fenomen, riikidevahelise koostöö osa selles ning edu võimalikud valupunktid. Seminar toimub näituse „I Love Malmö“ ning koostööprojekti „Museums in Motion“ raames.
Mis on see, mis muudab Põhjamaade kunstnike elu nii ihaldusväärseks ja Põhjamaade kunstielu nii rahvusvaheliseks ja põnevaks?


Ja see ei ole veel kõik!
Veel selle nädala lõpuni võtab G. Otsa nim. Muusikakool vastu täiskasvanud õppijaid, kes soovivad kas otsast alata või jätkata oma muusikaõpinguid.Soovijad saavad valida erinevaid sügisest kevadeni kestvaid tasulisi koolitusi nii pillimängu, laulu, koosmängu kui ka muusikateoreetiliste ainete oskuste omandamiseks. Saab õppida isegi arvuti kasutamist helisalvestuseks ja noodigraafikat.
Loe täpsemalt edasi siit

No comments:

Post a Comment