24 November 2009

Selle nädala sündmused

25. novembril Tallinnas RockCafe's ja 30. novembril Tartus Genialistide Klubis toimub ettevõtlus konverents tudengitele.
Loov Eesti teavitab - tulemas on PLAHVATUS!
Tahad kasutada võimalust, et lasta end inspireerida ettevõtluse teemadel? Ja seda natuke loovamas õhkkonnas kui loengusaal või seminariruum? Tule kuula, vaata ning lase mõttel plahvatada! Seda nii otseses kui ka kaudses mõttes ja kahes vaatuses.Stardipauk mõlemas linnas kell 18.00 ning koha eest raha ei nõuta!

26.novembril Tallinnas Swissotelis Kuues kodanikühiskonna konverents „Hea kodaniku taimelava“. Konverentsile tullakse kokku, et mõelda, jagada ja tähistada. Eelnevalt kogunenud ideegrupid on teinud omalt poolt ettepanekuid, kuidas kodanikuks kasvamist enam toetada: mida peaks tegema üksikisik, organisatsioonid, avalik võim. Ideegruppide arutelust ja rahvusvahelisest sisendist minnakse edasi ühise aruteluga, kus pakutakse välja konkreetsed tegevused. Korraldajad jäävad konverentsiga rahule, kui iga osaleja on saanud vähemalt ühe teostamist väärt mõtte kodanikuhariduse edendamiseks oma igapäevas. Täpsem info http://www.ngo.ee/28495

27. novembril toimub Tallinnas V täiskasvanud õppijate foorum.
TÕF toimub 27.novembril Tallinnas Swissotelis (Tornimäe 3). Oodatud on kõik maakondade aasta õppijad 2009 ja nn aktiivsemad aasta õppijad eelmistest aastatest.
V TÕF toimub ESFi programmi "Täiskasvanuhariduse populariseerimine" raames ning on osalejatele tasuta
Täpsem info ja registreerimine http://www.andras.ee/

No comments:

Post a Comment