25 February 2010

Identiteedi otsinguil andragoogid kogunevad Paradiisis

Selle delfiliku pealkirja all edastan järgmise teate:

Järjekordne andragoogika sümpoosion teemal "Täiskasvanute koolitaja - kasvamine, arenemine ja olemine" toimub 30.märtsil 2010 Tervise Paradiisis (Side 14) Pärnus.

Seekordsel sümüpoosionil arutatakse küsimusi, mis on seotud täiskasbanute koolitaja/ andragoogi identiteedi kujunemisega. Koos osalejatega otsitakse vastus küsimusele, kes me täiskasvanud koolitajatena oleme? Andragoogika sümpoosioni viib läbi Larissa Jõgi Tallinna Ülikoolist.

PhD Larissa Jõgi töötab Tallinna Ülikooli kasvatusteaduste teaduskonnas andragoogika osakonna juhataja ja dotsendina. Tema tööd-tegemised on seotud ülikoolis õpetamisega ning mitmete projektidega, mille sisuks on uurimine ja millegi loomine-koostamine-katsetamine. Larissa Jõgi kuulub Euroopa Täiskasvanuhariduse Uurimise Liidu (www.esrea.org) juhtkomiteesse ning on Balti Täiskasvanuhariduse Uurimise Assotsiatsiooni (http://barae.vdu.lt) president.

Andragoogika sümpoosion toimub Euroopa Sotsiaalfondi programmi "Täiskasvanuhariduse populariseeerimine" raames ning on osalejatele tasuta.

Registreerumine kuni 22.märtsini 2010 toimub veebis:

1 comment:

  1. http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/04/harimatud-neegrid-suudavad-tagada.html


    Oleks väga vinge kui te kutsuksite oma saatesse Lembit Merila ja paluksite tal vaatajaile õpetada väikese võimsusega elektrituuliku ehitamist:
    http://www.sonumitooja.ee/vanaleht/2008/St43/lembit.htm
    http://www.reporter.ee/2009/04/30/leiutaja-lembit-pani-oma-puugaasi-mosse-leekima/
    sest www.scoraigwind.com
    Hugg Piggot käib üle maakera ja korraldab selliseid kursusi kus õpetatakse ehitama väikesevõimsusega elektrituulikuid,kuid paraku ta veel Eestisse pole jõudnud,küllap Eesti Energia takistab tal maale tulemast...

    ReplyDelete